Blogi

Kevättä ilmassa

sari palmu (1)

SARI PALMU

Lisääntyvä auringon valo saa meidät heräämään.  Moni meistä aloittaa kuntoilun ja kodeissa tehdään suursiivouksia. Viherpeukaloiden on vaikea enää tässä vaiheessa päästä siemenpussien ohi kaupassa. Useassa kodissa taimet ovat kasvamassa ikkunalaudoilla. Kasvun ihme saa innostumaan keväästä toiseen yhä uudestaan. Se antaa uskoa tulevaan.

Viime vuonna tähän aikaan olivat eduskuntavaalikampanjat kuumimmillaan, muutosta kaivattiin. Vuosi on ollut raskas eduskunnalle ja erityisesti hallitukselle. Vaikka muutosta haluttiin, siihen ei oltu valmiita. Leikkauksia on vaikea tehdä, jotta kukaan ei kokisi olevan kaltoin kohdeltu. Ammattiyhdistysliikkeiden asenne yhteiskuntasopimukseen on ollut pöyristyttävä, vastuuton. Nyt alkaa valoa näkyä tunnelin päässä ja ratkaisu on löytymässä – toivottavasti.

Yksi kevään ja lähestyvän puoluekokouksen merkki on ehdokkaiden ilmoittautuminen puoluesihteeri- ja varapuheenjohtajakisoihin. Saamme olla ylpeitä, että meillä on upeita ehdokkaita, jotka ovat lähteneet  tavoittelemaan unelmaansa. On hienoa, että meiltä löytyy ehdokkaita, niin naisia kuin miehiäkin, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon rakkaan kansanliikkeemme puolesta haastavissakin tilanteissa. Ehdokaskiertueet ja paneelit aktivoivat puoluekenttäämme, kentällä olevan innostuksen ja jännityksen voi aistia. On harmillista, että paikkoja on rajallinen määrä. Täytyy muistaa, että kaikille meille on oma paikkamme järjestössä ja jonkun aika voi olla hieman myöhemmin. Haluan kiittää Anua, Annikaa ja Timoa tekemästänne työstänne, jota olette tehneet koko sydämellänne. Teiltä jäävät isot saappaat toisten täytettäviksi.

Seinäjoella valitsemme myös puolueen presidentinvaaliehdokkaan, kampanjoitavaa riittääkin koko kevääksi. Puoluekokous on kansanliikkeellemme  akkujen latausta, jota tarvitsemme jaksaaksemme tehdä työtä aatteemme eteen. Toivotankin teistä jokaisen tervetulleiksi Seinäjoelle kotimaakuntaani. Aktiivista kampanjoiden täyttämään kevättä kaikille!

Sari Palmu, Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtaja

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s