Blogi / Pinnalla

Yhdessä eteenpäin

sari palmu (1)

SARI PALMU

Huikea puoluekokousviikonloppu on takana. Paljon puheita, asiaa, , ystäviä,suuria tunteita – iloa, surua ja pettymyksiäkin. Annikan, Anun ja Timon jäähyväispuheet saivat silmänurkat kostumaan,tiedän, että tulemme näkemään teidät monessa vaativassa paikassa. Ilolla on voinut kevään aikana seurata, kuinka upeita ehdokkaita meillä oli pyrkimässä puoluejohtoon. Onnea Juha Sipilä, Juha Rehula, Katri Kulmuni, Antti Kurvinen sekä Jouni Ovaska! Teillä riittää työtä luotsata järjestöämme ja kenttäämme vaativan hallitus- ja eduskuntatyön lisäksi. Puoluejohto koki melkoisen nuorennusleikkauksen. Nuoruuden intoa  sekä Juha parivaljakolta melkoinen määrä kokemusta. Meillä on hyvä tiimi!

 

Lauantain jälkeen on pohdittu tasa-arvoa puoluejohdossa ja kannan siitä itsekin huolta. Äänestystulosta odottaessamme kuulin monen pohtivan, että kävi niin kuin kävi, saamme pätevän puoluejohdon ja näihin ajatuksiin voin itsekin yhtyä, koska kaikki ehdokkaat sukupuolesta riippumatta olivat todella sitoutuneita ja päteviä. Meillä oli monta upeaa naista ehdolla , äänimäärät eivät riittäneet tällä kertaa muilla kuin Katrilla. Teitä jokaista rannalle jäänyttäkin tarvitaan, teidän aikanne tulee vielä! Teille jokaiselle löytyy työtä tehtäväksi rakkaassa puolueessamme. Tulevia vaaleja ajatellen meidän on terästäydyttävä ja mietittävä keinoja, miten saamme ehdokaslistoille riittävästi naisia ja tukea heitä vaalikampanjoissa. Vaalityö on aloitettava ajoissa ja niihin on valmistauduttava hyvin. Kesällä meillä on lukuisia kesätapahtumia, joissa meidän tulee näkyä ja olla ihmisten tavattavana. Puoluejohto ja kansanedustajat sekä europarlamentaarikot on syytä pitää kiireisinä!

 

Sunnuntain lippumarssi oli jälleen kerran tunteet voimakkaasti nostattava tapahtuma, siinä saimme tuntea suurta yhteenkuuluvuutta ja ylpeyttä saada kuulua tähän kansanliikkeeseen. Vaikka osa koki pettymyksiä, kokosimme rivimme ja saimme lähteä Seinäjoelta yhtenäisenä. Kansanvalta on puhunut, pulinat pois!

 

Sari Palmu, Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtaja

Teksti on julkaistu myös Suomenmaan sivuilla 14.6.2016.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s