Blogi

Yhdessä tekemällä vahva loppukiri!

Katainen Elsi

Elämme ratkaisevia päiviä puolueen kuntavaalimenestyksen kannalta. Kolmen kärki on tasainen. Jälleen kerran punnitaan se, miten jaksamme tehdä vaalityötä loppuun asti. Tärkeintä on ihmisten kohtaaminen! Vaalityötä voi tehdä esimerkiksi jakamalla ja luukuttamalla porukalla esitteitä ja huolehtimalla vaalikyydeistä.

Vaalityötä tekemällä puolustamme demokratiaa. Äänestysaktiivisuuden lasku murentaa aidon demokratian toteutumista. Me haluamme, että kukaan ei luovu oikeudestaan äänestää ja vaikuttaa! Onneksi äänestys on alkanut vauhdikkaammin kuin reilu neljä vuotta sitten, mutta työtä on tehtävä sunnuntaihin saakka.

Aito demokratia vaatii sosiaalista, alueellista ja sukupuolista tasa-arvoa. Naisten sitoutumista ja osaamista tarvitaan, jotta keskustalainen päämäärä turvallisesta ja oikeudenmukaisesta kotikunnasta voisi toteutua. Kaikenikäisten miesten ja naisten osaaminen ja kokemus on saatava yhteiseen käyttöön.

Vaalien jälkeen alkaa neuvottelut paikkajaoista. Naiset, pidetään huoli siitä, että myös vaikuttavimmille paikoille valitaan naisia!

Kiitos teille, olette antaneet suuren panoksen kotikuntienne, keskustalaisen arvomaailman ja kansanvallan toteutumisen puolesta! Intoa viime hetken vaalityöhön ja jännitystä sunnuntai-iltaan!

Elsi Katainen

Suomen Keskustanaisten puheenjohtaja

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s