Pinnalla

Mimmien ilta kokosi nuoret yhteen Alajärvellä

Mimmienilta

Valoa pimeään marraskuiseen iltaan toi sarjassaan ensimmäinen mimmien ilta Alajärven nuorisovintillä. Idea tästä tuli jo lähes puolitoista vuotta sitten, kun Suomen Keskustanaisten hallitus vieraili kokouksen yhteydessä Tyttöjen talossa Tikkurilassa.

Mimmien ilta sai hyvin nuoria liikkeelle. Kosmetologi Anu Levijoki kertoi ihonhoidosta ja meikkauksesta. Opastusta tehostaakseen yksi nuorista pääsi ihonpuhdistukseen opastuksen lomassa. Parturi- Kampaaja Rosaliina Penninkangas kertoi hiusten hoidosta ja opasti trendikkäiden lettikampausten teossa.

Personal Trainer Tuija Silver- Lager opasti nuorisoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnan merkityksestä. Aamupalan merkitys koko päivälle ja terveydelle on todella tärkeä. Tuija muistutti nuorisoa lautasmallista ja säännöllisen ruokailun merkityksestä hyvinvoinnille ja painonhallinnolle. Herkkupäiväkin voi olla kerran viikossa, mutta ei joka päivä. Liikunnan tärkeydestä oman kunnon hoitamisessa ei saa unohtaa. Lukiolainen Sini Kolonen antoi vinkkejä, jos haluaa aloittaa tubettamisen.

Nuoret kuuntelivat puhujia tarkkaavaisesti ja kyselivätkin asiantuntijoilta vinkkejä erilaisiin asioihin. Alustajien jälkeen tilan täytti iloinen puheensorina ja ohjelman lomassa oli tarjolla erilaisia herkkuja. Tilaisuuden lopussa suoritettiin kaikkien osallistujien kesken arvonta, jossa oli pääpalkintona ihonhoito Kauneushoitola Sinikellossa. Lisäksi arvoimme tuotepalkintoja ja jokainen osallistuja sai myös Valoa, ei Väkivaltaa-heijastimet.

Jokainen mukana ollut lähti kotiin hyvillä mielin. Yhteistyöllä pystymme järjestämään upeita tapahtumia ympäri Suomen. Laitetaan hyvät ideat kiertoon!

Teksti ja kuva: Sari Palmu

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s